Nieuws

Telenet verhoogt downloadvolume Basic Internet

Telenet voert opnieuw een aanpassing door aan één van zijn abonnementen. Deze keer gaat het downloadvolume van Basic Internet omhoog.

telenet-building-crop_0

Telenet-klanten die een Basic Internet-abonnement afnemen bij de operator, zullen vanaf zondag 24 juli hun maandelijks downloadvolume zien toenemen van 100 naar 150 GB. Telenet wil daarmee tegemoet komen aan het stijgende internetgebruik van zijn klanten, dat elke 18 maanden verdubbelt.

In april werd de downloadlimiet van Internet Fiber 100, dat deel uitmaakt van het Whop-pakket, al verhoogd van 150 GB naar 200 GB. Ook het volume voor abonnementen met onbeperkt surfen, zoals Whoppa, werd verhoogd van 500 GB naar 750 GB tijdens de piekuren. Ook de uploadsnelheden werden recent aangepast.

Nu is dus ook Basic Internet, het instapabonnement van Telenet voor kabelinternet, aan de beurt. Naast een nieuw downloadvolume van 150 GB per maand, krijg je daarbij een downloadsnelheid van 30 Mbit/s en uploadsnelheid van 3 Mbit/s voor een prijs van 27,50 euro per maand.

Klanten worden individueel op de hoogte gebracht van de wijzigingen en hoeven verder zelf geen stappen te ondernemen. Hun downloadvolume zal automatisch worden aangepast.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business