Nieuws

Apple werkt aan twee nieuwe smartwatches

Tijdens de tweede helft van dit jaar zal Apple twee nieuwe horloges uitrollen. Behalve een snellere processor krijgt de Apple Watch gps-ondersteuning.

In de tweede helft van dit jaar lanceert Apple twee nieuwe modellen van zijn Apple Watch, zo weet Ming-Chi Kuo. In een bericht van de analist, dat werd onderschept door AppleInsider, staat de tijdslijn van Apple voor de komende zes maanden te lezen.

[related_article id=”184061″]

Het eerste nieuwe horloge dat door Apple zal worden gelanceerd, zal een kleine update zijn van de bestaande Apple Watch. Er wordt verwacht dat de Apple Watch er hetzelfde zal uitzien, een snellere processor van TSMC zal bevatten en beter waterdicht zal zijn. De lancering van dit horloge zou volgens Kuo wel eens voor prijsdalingen kunnen zorgen.

De Apple Watch 2, zoals het tweede nieuwe horloge voorlopig wordt genoemd, zal eveneens tijdens de tweede helft van dit jaar worden uitgerold. De watch zal er hetzelfde uitzien als het bestaande horloge van Apple, maar krijgt enkele nieuwe functies. Zo zal het slimme horloge een GPS en barometer bevatten, waardoor de geolocatiemogelijkheden van de Apple Watch worden verbeterd. Ook een snellere processor en betere waterdichtheid mogen niet ontbreken aan het horloge.

Wie graag een Apple Watch heeft met LTE-ondersteuning zal nog even geduld moeten hebben. Kuo verwacht dat een horloge met mobiel internet pas in 2017 zal worden uitgebracht. Ook een verandering aan het uiterlijk van het horloge zou in dit jaar komen. Meer radicale veranderingen aan het design worden dan weer in 2018 verwacht. Dit is hetzelfde jaar waarin verbeterde gezondheidszorgapplicaties en FDA-goedkeuring zullen komen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business