Nieuws

Microsoft zou aan drie nieuwe Surface-pc’s werken

Volgens bronnen wil Microsoft dit jaar nog nieuwe Surface computers op de markt brengen. Het zou gaan om een all-in-one in drie verschillende formaten.
Microsoft Surface Pro 4

Microsoft bereidt zich mogelijk voor om dit jaar nog een nieuwe set Surface-pc’s in de rekken te leggen. Het zou gaan om een all-in-one computer waarvoor het bedrijf momenteel drie verschillende formaten test. Dat rapporteert Windows Central, dat er meteen bij vermeldt dat het niet zeker is of alle modellen uiteindelijk ook gelanceerd zullen worden.

Woonkamertoestel

Concreet zou Microsoft zich buigen over een all-in-one met een 21-inchscherm in Full-HD, een 24-inchscherm in 4K en een 27-inchscherm in 4K. Verder zou men de nadruk willen leggen op “elegantie” bij de producten, en moeten het consumentvriendelijke toestellen worden die thuis zijn in een woonkamer. De geruchten over de nieuwe Surface all-in-one doen al een maand de ronde en begonnen met een artikel in DigiTimes. Microsoft zelf heeft die geruchten ook aangewakkerd.

Het is niet ongewoon dat Microsoft bezig is met het uittesten van een nieuw type hardware voor de Surface-lijn, en het is ook niet ongewoon als het bedrijf zou beslissen om het resultaat te schrappen. De Surface toestellen die het tot nu toe heeft uitgebracht waren allemaal machines die de nadruk legden op innovatie, zowel de hybride laptop Surface Pro als Microsofts eerste laptop de Surface Book. Die laatste zou een make-over krijgen waarbij men het gat tussen het scharnier van scherm en toestenbord weg zou werken. Verder zou ook de chip geüpdatet worden naar de Kaby Lake-architectuur van Intel. Wanneer die vernieuwde versie beschikbaar zou zijn, is niet bekend.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business