Nieuws

Deze week: WhatsApp wijzigt privacy-instellingen en IFA 2016 gaat van start

In Berlijn is IFA 2016 aan de gang, de gewijzigde privacy-instellingen van Whatsapp zorgen voor heel wat onduidelijkheid en Intel lanceerde deze week nieuwe chips die de Wet van Moore begraven.

In Berlijn is deze week IFA 2016 van start gegaan. Het is de grootste beurs voor consumenenelektronica ter wereld, met tal van nieuwe productaankondigingen. De leukste producten vanop de beursvloer ontdek je hier.

WhatsApp gooit zijn privacy-instellingen om en gaat meer met Facebook delen. Klinkt dramatisch, maar eigenlijk is het maar een storm in een glas water. Een uitgebreide analyse over alle misvattingen.

Intel heeft deze week een nieuwe processorgeneratie gelanceerd, en levert hiermee de doodsteek aan de Wet van Moore. De nieuwe chips krijgen de naam Kaby Lake en leveren sterke prestatiewinsten.

Nexus-toestellen krijgen normaal elke Androidversie direct binnen, maar de Nexus 5 heeft pech met Android Nougat. Waarom? We gingen op onderzoek naar de oorzaak.

Google Foto’s is een clouddienst waar je ongelimiteerd foto’s tot 16 megapixel kan bewaren. Wij zijn fan van de dienst, daarom dat we jou 10 verborgen functies tonen in Google Foto’s die echt de moeite zijn.

Telenet heeft Base overgenomen en maakt zich klaar voor de definitieve omschakeling. Eerste stap in het proces is het moderniseren en verbeteren van het mobiele netwerk van Base.

Augustus is weer achter de rug, tijd om de meest populaire downloads van de maand te bundelen. We presenteren vijf downloads die jullie het meest hebben aangeklikt.

Studenten moeten opnieuw naar school in september, of ze dat nu willen of niet. We hebben een handige gids gemaakt met alle beste laptops, smartphones, tablets, apps en programmeertools.

We hebben deze week de Wiko U Feel kunnen testen. Met zijn 16 GB opslag, vingerafdruklezer en Full HD-scherm een absolute prijsknaller en de beste smartphone voor minder dan 200 euro.

De Russen hebben een mysterieus radiosignaal ontdekt in de ruimte. Het signaal is afkomstig van een planeet op 95 lichtjaar van de aarde. Is er buitenaards leven in onze kosmische achtertuin?

Tot slot kunnen we concluderen dat de harde schijf uit je laptop verdwijnt. Tegen eind 2016 zat in 33% van de verkochte laptops een SSD. In 2018 zou dat naar 56% moeten stijgen, een heel goede zaak als je het ons vraagt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business