Nieuws

Luchtvaartdienst vraagt geen Note 7 mee te nemen op vliegtuig

De Federal Aviation Administration raad ten zeerste af om een Galaxy Note 7 mee te nemen op een vliegtuig. De luchtvaartdienst vreest voor ontploffingsgevaar.

Nadat begin deze maand bekend raakte dat de Galaxy Note 7 dankzij een productiefout spontaan kan ontploffen, riep Samsung zijn toestellen wereldwijd onmiddellijk terug. De Federal Aviation Administration (FAA) wil echter geen enkel risico lopen. De Amerikaanse luchtvaartdienst vraagt eenieder om geen Note 7 op een vliegtuig mee te nemen.

[related_article id=”185773″]

“Omwille van recente incidenten en bezorgdheid van Samsung rond zijn Galaxy Note 7-toestellen raadt de Federal Aviation Administration ten zeerste af om de toestellen op te laden of in te schakelen aan boord van een vliegtuig. Ook adviseren we om de toestellen niet in ingecheckte bagage op te bergen,” schrijft de FAA.

Momenteel is de Samsung Galaxy Note 7 enkel uitgerold in de Verenigde Staten en Zuid-Korea. Ook zegt het bedrijf dat de problemen zich enkel voordoen bij één per 42.000 toestellen. De kans dat een Note 7 daadwerkelijk ontploft tijdens een vlucht is dan ook erg klein.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business