Nieuws

Microsoft voegt agendafuncties van Sunrise toe aan Outlook

Voordelen
Nadelen
Aanbevolen prijs:
Waar te koop?
Eerder trok Microsoft de stekker uit Sunrise. De populaire kalenderapp krijgt echter een nieuwe kans via Outlook.

Meer dan een jaar geleden kocht Microsoft de populaire kalenderapp Sunrise op, waarna het einde van de app werd aangekondigd. Wie een fan was van de kalendersoftware kan voortaan terecht bij de mobiele versie van Outlook. Microsoft heeft namelijk de belangrijkste functies van Sunrise toegevoegd aan zijn mailingdienst.

Icoontjes

In de eerste plaats heeft Microsoft de icoontjes van Sunrise toegevoegd aan Outlook. Hierdoor zullen iconen worden toegevoegd aan jouw agenda wanneer het onderwerp overeenkomt met bepaalde sleutelwoorden. Wanneer je bijvoorbeeld ‘fietstocht’ in je kalender zet, zal een klein fietsje worden getoond.

Bij het maken van een nieuwe gebeurtenis kan je beginnen met het typen van het adres, waarna Outlook de rest automatisch aanvult. Bovendien zal de app eveneens een kaart toevoegen. Wanneer je op deze kaart tikt, zal je rijinstructies krijgen van Apple Maps of Google Maps.

[related_article id=”180682″]

Belangrijke gebeurtenissen

Ook de manier waarop je de datum en tijd kan kiezen in de vernieuwde Outlook is afkomstig van Sunrise. Je kan tikken op een leeg tijdsslot in je kalender en een dialoogvenster zal zich openen met de datum en tijd automatisch ingevuld. Verder kan je eveneens de tijd van een meeting aanpassen door de uiteindes te verslepen, waarna deelnemers een bericht zullen krijgen over de veranderingen.

Tot slot kan je kalenders met belangrijke gebeurtenissen toevoegen aan je agenda. Belangrijke sportevents en feestdagen zullen hierdoor in Outlook verschijnen. Ook kan je je telefoon gebruiken om een Skype voor bedrijvenmeeting te creëren en zal het binnenkort mogelijk zijn om terugkerende meetings in te stellen.

agendabusinessmicrosoftmobieloutlooksunrise

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen