Nieuws

#TechShowBE: de HP Elite x3 is een pc in zakformaat

Kom op 27 oktober naar de Belgian Tech Show en ontdek de kracht van de HP Elite x3, de smartphone die het concept van Windows Continuum heruitvindt.

Kom op 27 oktober naar de Belgian Tech Show en ontdek de HP Elite x3. Deze smartphone combineert de kracht en productiviteit van een pc met de mobiliteit en connectiviteit van een smartphone in één toestel.

De Elite x3 kan via een dock op een monitor worden aangesloten en ontsluit dan de kracht van een desktopcomputer. Dat doet in eerste instantie denken aan Windows Continuum, maar HP gaat nog verder door via de smartphone toegang te geven tot de cloudgebaseerde HP Workspace waarmee gebruikers tal van Windows-software gevirtualiseerd op de Elite x3 kunnen draaien. Het toestel beschikt over een stevig stel ingewanden en geniet van tal van beveiligingsfuncties die het geschikt maken voor de zakelijke markt.

HP brengt zijn Elite x3 op 27 oktober naar de Belgian Tech Show in ALM Antwerpen, waar je het toestel zelf kan ontdekken. Dit nieuwe evenement wordt georganiseerd door de verzamelde redacties van ZDNet, Smart Business en PC Magazine, en brengt je op één plaats in contact met de laatste innovaties en productexperts. Schrijf je nu in via www.techshow.be.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business