Nieuws

#TechShowBE: HoloLens maakt hologrammen werkelijkheid

Kom op 27 oktober naar de Belgian Tech Show en ontdek één van de meest tot de verbeelding sprekende technologieën van het moment: de HoloLens augmented reality-bril.

De HoloLens van Microsoft behoort tot één van de meest tot de verbeelding sprekende technologieën van het moment. Kom de augmented reality-bril zelf ontdekken tijdens de Belgian Tech Show op 27 oktober, waar ontwikkelaar Force Studio je introduceert in de mogelijkheden van deze bril.

De HoloLens is een holografische computerbril die toelaat om te interageren met hologrammen die door de headset in de realiteit worden geplaatst. De bril creëert een wereld van mixed reality waarin de virtuele wereld versmelt met de werkelijkheid om een augmented reality te creëren. Dat opent de deuren voor heel wat nieuwe toepassingen, ook voor bedrijven.

HoloLens is voorlopig alleen nog maar beschikbaar voor ontwikkelaars en wordt door Force Field, één van de grootste ontwikkelstudio’s voor VR- en AR-toepassingen, op 27 oktober naar ALM Antwerpen gehaald voor de Belgian Tech Show. Dit nieuwe evenement wordt georganiseerd door de verzamelde redacties van ZDNet, Smart Business en PC Magazine, en brengt je op één plaats in contact met de laatste innovaties en productexperts. Schrijf je nu in via www.techshow.be.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business