Nieuws

Nieuwe Pokémon Go-update helpt om zeldzame Pokémon te vangen

Vang je veel dezelfde type Pokémon? Dankzij nieuwe bonussen kan je dan in de toekomst eenvoudiger Pokémon van hetzelfde type vangen dankzij een hogere vangkans.

Na de megahysterie rond Pokémon Go is de hype ondertussen gaan liggen. De piek van 45 miljoen gebruikers ligt achter ons, maar met ongeveer 25 miljoen spelers scoort het spel nog steeds bijzonder hoog. Ontwikkelaar Niantic Labs werkt koortsig verder aan nieuwe functies voor het spel. Binnenkort zullen we Pokémon kunnen ruilen tussen spelers en tegen de winter kunnen Pokémon ook onderling tegen elkaar vechten onder vrienden, zonder de nood aan Gyms.

Nu heeft Niantic een update klaar die je beloont wanneer je veel van hetzelfde type Pokémon vangt. Heb je ondertussen al duizenden Pidgeys gevangen? Dan ga je binnenkort dankzij een ‘catch bonus’ gemakkelijker Pokémon van dat type kunnen vangen. Het vangpercentage verhoogt, waardoor je minder moet vloeken wanneer zo’n dekselse Ratata alweer wegloopt terwijl je die nodig hebt om een ‘Power Level’ uit te voeren. De update zou heel binnenkort moeten uitrollen.

Niantic werkt ondertussen ook nog steeds aan een beter systeem om Pokémon te ontdekken, maar daarover is het voorlopig opnieuw stil. Tot groot ongenoegen van de spelers, die heel kritisch zijn voor Niantic. Ze snappen niet waarom de ontwikkelaar niet de meest kritische problemen aanpakt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business