Nieuws

Scarlet verhoogt datavolume voor tweede keer op half jaar tijd

Scarlet verhoogt vanaf 11 oktober het mobiel datavolume van enkele van zijn abonnementen. Een eerdere verhoging is amper vijf maanden geleden.

Scarlet, het voordelige dochtermerk van Proximus, verhoogt morgen 11 oktober het datavolume voor enkele van zijn mobiele abonnementen. Dat heeft onze redactie vernomen van een bron binnen het bedrijf. Het is al de tweede verhoging van mobiele data op minder dan een half jaar tijd.

Concreet gaat het over aanpassingen bij Scarlet Red en Scarlet Chili, respectievelijk het goedkoopste en duurste mobiele abonnement dat de provider aanbiedt. Scarlet Hot blijft ongewijzigd. Het maandelijks datavolume van Red wordt vertienvoudigd, van 50 MB naar 500 MB. Scarlet Chili ziet een verdubbeling naar 4 GB, nadat het nog maar pas in mei van dit jaar van 1 GB op 2 GB werd gezet.

De mobiele abonnementen van Scarlet zien er vanaf morgen als volgt uit:

Scarlet Red (8 euro): 150 belminuten, 1.000 sms’en, 500 MB data
Scarlet Hot (18 euro): 500 belminuten, 2.000 sms’en, 1 GB data
Scarlet Chili (28 euro): 1.000 belminuten, 5.000 sms’en, 4 GB data

Daarnaast blijft het mogelijk om bij elk abonnement extra datavolume toe te voegen aan een tarief van 5 euro per gigabyte.

De nieuwe datavolumes worden vanaf morgen op de website geadverteerd voor nieuwe klanten. Voor bestaande klanten treden ze in werking vanaf hun volgende factuur.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business