Nieuws

Razer neemt audiovisuele expert THX over

THX zal voortaan door het leven gaan als audiovisuele afdeling van moederbedrijf Razer.

Razer heeft de meerderheid van de bedrijfsactiva van THX overgenomen. De overnametransactie werd eerder deze maand voltooid en THX zal als onafhankelijke start-up opereren onder de leiding van zijn eigen management. Dit geeft de audiotechnologieafdeling de vrijheid om naast Razer met andere producenten, dienstverleners en financiële partners samen te werken.

[related_article id=”174317″]

THX werd in 1983 opgericht en zorgt sindsdien samen met partners voor hoogwaardige entertainmentervaringen in de filmzalen en woonkamers. Hiervoor ontwikkelt het bedrijf audiovisuele technologie en predicaties die ervoor zorgen dat audio- en beeldmateriaal op getrouwe wijze worden weergegeven.

“De waarde van THX schuilt in zijn kerncompetenties: certificering en optimalisatie van audio en de ontwikkeling van intellectueel eigendom. We verwachten dat het managementteam en de werknemers van THX, die wij hebben overgenomen, de markt voor audiovisuele oplossingen zullen blijven voorzien van hun innovatieve technologie,” vertelt Min-Liang Tan, de medeoprichter van Razer.

“Deze overname versterkt Razers leiderschapspositie in de gamingmarkt en breidt het merk uit naar andere gebieden van entertainment. Tegelijkertijd stelt zij THX in staat om uit te groeien tot een globale grootmacht,” aldus Tan.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business