Nieuws

Apple lanceert nieuwe Macs op 27 oktober

Volgende week houdt Apple een event. De langverwachte Macs zullen dan naar alle waarschijnlijkheid worden geïntroduceerd.

Het is al enige tijd geleden dat Apple significante veranderingen heeft aangebracht aan zijn Mac-modellen. De verwachtingen voor de nieuwe Macs staan echter hooggespannen. Uit verschillende geruchten blijkt immers dat de nieuwe toestellen wel eens een hoop nieuwigheden met zich mee zouden kunnen brengen.

Zo zou de MacBook Pro een vingerafdrukscanner krijgen aan zijn startknop, net zoals bij de meeste high-end smartphones het geval is. De functietoetsen van de laptop zouden dan weer worden vervangen door een OLED-aanraakscherm en een andere bron beweert dat klassieke USB-poorten op de MacBook Pro zullen verdwijnen. In plaats daarvan zal het toestel USB-C- en Thunderbolt 3-poorten krijgen.

Welke geruchten het bij het juiste eind hebben, zullen we volgende week te weten komen. Apple houdt immers een event op 27 oktober. Dit event zal naar alle waarschijnlijkheid plaatsvinden op de Cupertino-campus van het bedrijf, in tegenstelling tot wat bij vorige events het geval was. Deze werden in San Francisco gehouden.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business