Nieuws

Nieuwe Moto M komt met 5.100mAh-batterij

Na Acer komt ook Motorola met een smartphone die een gigantische batterij torst. De Moto M kan wel eens het toestel worden dat de Acer Liquid Zest Plus had moeten zijn.

Volgens verschillende lekken komt de nieuwe Motorola Moto M met een gigantische batterij. In een tijd waarin de angst voor een platte batterij ons levenspatroon meer beïnvloedt dan we willen toegeven, wordt door fabrikanten verrassend weinig aandacht geschonken aan grote batterijen. Lenovo (moederbedrijf van Motorola) lijkt hier verandering in te brengen met een batterij van 5.100 mAh.

[related_article id=”186504″]Eerder dit jaar namen we de Acer Liquid Zest Plus al onder handen; ook die torst een batterij van 5.000 mAh, maar schiet op vlak van prestaties schromelijk tekort. Dat is jammer, want het toestel kan vlot drie dagen overbruggen, maar zou baat hebben bij krachtigere ingewanden.

Die wijze raad lijkt Motorola nu op te volgen door zijn Moto M op te vullen met een Snapdragon 625, 4 GB aan RAM-geheugen en interne opslag tot 64 GB – met plaats voor een microSD-kaart.

Volgens de Koreaanse techblog Krispitech mogen we het toestel ergens in december verwachten (al spreekt Hardware.info over 8 november), net op tijd voor de feestperiode. Een prijs is vooralsnog niet bekend, al zal die vermoedelijk gevoelig hoger liggen dan die van de redelijk geprijsde Acer Liquid Zest Plus. De Moto M zal er vermoedelijk wel beter uitzien en aanvoelen, met een volledig aluminium behuizing.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business