Nieuws

Apples draadloze oortjes komen eraan

In de volgende weken zullen de draadloze oortjes eindelijk beschikbaar worden. Ongeduldige fans wachten al sinds september.

[related_article id=”186275″]Apple-topman Tim Cook heeft aan een ongeduldige fan bevestigt dat de draadloze oortjes er aankomen in de volgende weken. De man stuurde Cook een mail na wekenlang wachten, en kreeg dus een antwoord van de topman zelf. Oorspronkelijk zouden de AirPods eind oktober beschikbaar zijn, maar ze liepen vertraging op omdat Apple niet helemaal tevreden was met het resultaat.

De oortjes, die volledig draadloos zijn, vormen een belangrijk deel in de draadloze strategie die Apple lanceerde met de iPhone 7. Die bevat immers geen audiojack meer, waardoor gebruikers momenteel genoodzaakt zijn om bluetoothoortjes te gebruiken, of de oortjes met Lightningconnector die meegeleverd worden. Die laatsten leveren natuurlijk een probleem op: muziek luisteren en tegelijk opladen lukt niet.

Een vaste datum is dus nog steeds niet gekend, al zal het voor de fans goed nieuws zijn dat ze er binnenkort aankomen; ruim twee maanden na de lancering van de iPhone 7. Mac Rumors wijst er echter op dat het mailverkeer tussen beide heren er dan wel echt uitziet, maar dat er nog steeds een kans is dat het om valse berichten gaat. Men weze gewaarschuwd.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business