Nieuws

Apple komt met waterdichte AirPods en draadloze oplader

Apple werkt aan een nieuwe versie van de draadloze AirPods die later dit jaar nog op de markt moeten komen, evenals een draadloos oplaadstation.

Net zoals de andere toestellen in het repertoire van Apple, voorziet het bedrijf de AirPods van de nodige hardware-upgrades . De technologiegigant werkt aan een nieuwe versie van de draadloze oortjes die later dit jaar nog op de markt komen.

Apple introduceerde de eerste versie van de AirPods bij de onthulling van de iPhone 7 in 2016. De moderne oortjes vervingen de traditionele bekabelde tegenhanger. Dit jaar moet een nieuwe versie de oorspronkelijke hardware opfrissen.

Waterdicht en Siri

Zo moeten de nieuwe AirPods onder meer water-resistant zijn. Dat betekent niet dat je ze helemaal zal mogen onderdompelen. Een accidentele spat en regen mogen geen probleem vormen, maar bij het zwemmen laat je ze beter liggen. Toegegeven, zwemmen met draadloze oortjes is niet het allerbeste idee.

Daarnaast zullen de nieuwe AirPods over een geüpgraded interne Bluetooth-chip beschikken voor verbeterde draadloze communicatie met andere Apple-toestellen. Ook zal je Siri kunnen commanderen zonder dat je de oortjes moet aanraken.

Draadloos opladen

Apple werkt ook aan een draadloze oplader, de AirPower. Het oplaadstation moet de iPhone X, 8 en 8 Plus, de AirPods en de Apple Watch Series 3 draadloos van stroom voorzien. Voor het opladen van de AirPods is wel een apart verkrijgbaar ‘QI wireless-charge’-opbergdoosje vereist. Vanaf eind maart zou de AirPower beschikbaar zijn.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business