Nieuws

Gelekte e-mail bevestigt heropstart Tesla Model 3-productie

Een gelekte e-mail bevestigt de heropstart van de Tesla Model 3-productie en biedt inzicht in de toekomstplannen van het bedrijf.

Autofabrikant Tesla sloot eerder deze week de productielijn van de elektrische sedan Model 3, maar een gelekte e-mail hint op een heropstart van de productie. Dat meldt Jalopnik die de e-mail in zijn geheel publiceerde.

De e-mail, naar verluidt geschreven door Tesla CEO Elon Musk, beschrijft een breed scala aan interne bedrijfsonderwerpen, waaronder de Model 3-productie, financiële uitgaven, productietoleranties, het gebrek aan financiële winst en hoe vergaderingen een bedrijf kunnen schaden.

Verhogen productie

[related_article id=”224237″]

Uit de communicatie valt af te leiden dat Tesla de productie tegen volgende maand wilt verhogen van 3.000 naar 4.000 elektrische Tesla Model 3-wagens. Bovendien plant het bedrijf om tegen het einde van juni 6.000 wagens per week te produceren.

Vorige week, zo blijkt uit de e-mail van Elon Musk, voltooide Tesla zijn derde opeenvolgende week met een productie van 2.000 elektrische Tesla Model 3-wagens.

Het is een grote uitdaging voor het bedrijf om de productie binnen twee maanden te verdrievoudigen. Om aan deze verwachting te voldoen zoekt Tesla 400 extra werknemers om de productie van de wagen te versnellen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business