Nieuws

Corsair gaat mogelijk monitoren verkopen

Corsair heeft een vacature online gezet voor een productmanager monitoren, Corsair heeft echter momenteel nog geen monitordivisie. Deze vacature wijst dan ook op een toekomstige toetreding van Corsair op de monitormarkt.

Corsair is momenteel op zoek naar een productmanager voor de nieuwe monitorafdeling, het bedrijf heeft immers nog nooit eerder monitors aangeboden. De gelukkige die de monitorafdeling mag gaan leiden zal verantwoordelijk zijn voor het creëren van een roadmap voor de toekomst van de divisie. Daarnaast zal de persoon onderzoek moeten doen binnen het gebruikelijke gamingpubliek van het bedrijf. Hierbij zal de focus liggen op de behoeften voor een te ontwerpen monitor.

Corsair One

De monitordivisie kan eruit gaan zien als een vergelijkbaar project waar het bedrijf de afgelopen jaren aan heeft gewerkt, Corsair One. Hierbij zorgt Corsair voor het design en gebruikt het grotendeels componenten van andere fabrikanten naar eigen specificaties.

Verwacht wordt dat Corsair na het onderzoek van de productmanager het ontwerpplan volledig zal gaan maken. Daarna zullen er onderdelen gekocht moeten worden bij andere bedrijven. Bijna elk monitorbedrijf koopt de beeldschermen extern in bij bedrijven zoals Samsung, LG en AU Optronics. Of de monitoren uiteindelijk ook in Europa te koop zullen zijn, blijft afwachten. Zo waren de Corsair One’s lange tijd niet in Europa te verkrijgen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business