Brussels SaaS-bedrijf MobileXpense lanceert onkosten-app

Brussels bedrijf MobileXpense breidt sterk uit. Ze lanceren de nieuwe mobiele app SpendCatcher en introduceren een upgrade van hun weboplossing voor reis- en onkostenbeheer.

 

De mobiele app “Spendcatcher” leest betalingsbewijzen en maakt automatisch een uitgave aan in MobileXpense. Het proces gaat als volgt: je neemt een foto van je betalingsbewijsje en deelt die met de app. SpendCatcher begint daarop onmiddellijk je kassaticket te digitaliseren, waarna de uitgave automatisch in je account wordt opgeslagen.

 

Daarna kan je desgewenst nog opmerkingen toevoegen over je aankoop, en het geheel verwerken tot een rapport. Door middel van de app kunnen gebruikers hun onkosten moeiteloos beheren. Gedaan dus met bonnetjes die overal in huis rondslingeren. Als aanvulling op de mobiele app lanceert MobileXpense ook een volledig nieuwe webversie van de oplossing, wat het gebruikscomfort nogmaals verbetert.

 

MobileXpense is een van de eerste Belgische SaaS-bedrijven en verleent diensten aan werelwijd bekende multinationals zoals Bridgestone en Burger King. Het belangrijkste competitieve voordeel van de software is de lokale component die het aan zijn gebruikers aanbiedt. Zo integreert die moeiteloos specifieke nationale wetten en bedrijfsbeleidsregels.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business