Nieuws

TechPulse is sneller dan ooit tevoren

Als vaste lezer heb je het misschien wel gemerkt: je favoriete tech-site laadt niet of heel traag. Heel vervelend, maar gelukkig zijn we nu helemaal klaar voor de toekomst.

De snelle groei van deze website bracht ook een nadeel met zich mee: de load werd hoger dan de server kon verwerken. We hebben daardoor de laatste tijd wat technische problemen gehad, waardoor deze website langzaam of helemaal niet laadde (“Error establishing database connection”). Dit zorgde voor zowel de voorkant als aan de achterkant voor veel frustraties.

We hebben echter goed nieuws: sinds deze week zijn we verhuisd naar een nieuwe server die onze site veel sneller heeft gemaakt. Ook de vervelende error is hiermee verdwenen. Vanaf nu kan je dus weer fijn surfen op je favoriete site.

 

Op naar de toekomst

We zijn momenteel met onze hostingpartner Combell de website nog aan het testen om er zo alle bugs uit te halen (kom je iets tegen, meld het dan via marketing@minoc.com). We verwachten dat dit nog enkele dagen tot weken gaat duren. Gedurende die tijd voeren we ook enkele optimalisaties door waardoor de website nog gebruiksvriendelijker wordt.

Zodra alle bugs zijn verdwenen gaan we verder met het ontwikkelen van nieuwe functies die de website nóg beter maken. Daarover later meer ;-).

Veel leesplezier!

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business