Nieuws

Goedkoper shoppen dankzij het internet: het is mogelijk

Het internet wordt al langer dan vandaag niet meer alleen gebruikt om dingen op te zoeken, maar het internet is tegenwoordig zoveel meer dan alleen maar de zoekmachine van de beginperiode waarin het wereldwijde web tot stand kwam. Het internet wordt tegenwoordig gebruikt voor tal van doeleinden en één daarvan is online shoppen.

De laatste jaren hebben heel veel mensen ontdekt dat winkelen via het internet een stuk eenvoudiger is dan wanneer je diezelfde aankopen zou doen bij een fysieke winkel. Minder tijdverlies, een groter aanbod, geen beperkte openingsuren, … zijn slechts enkele van de vele voordelen die het online shoppen met zich meebrengt.

Maar nog een groot voordeel dat online shoppen met zich meebrengt, is het feit dat wanneer je online shopt, je in de meeste gevallen ook gewoon goedkoper winkelt. Online zijn er veel meer mogelijkheden om kortingen toe te kennen aan consumenten en dat is te danken aan de technologische middelen waarop je tegenwoordig een beroep kunt doen.

Besparen dankzij kortingscodes

Een eerste mogelijkheid om goedkoper online te shoppen is door gebruik te maken van kortingscodes. Een leuke en overzichtelijke website waar je dergelijke kortingscodes terug kunt vinden, is TagCity. Het principe van deze website en het gebruik van kortingscodes in het algemeen is eigenlijk vrij simpel.

Een kortingscode website zoals TagCity.be wordt fulltime onderhouden door 3 medewerkers die in rechtstreeks contact staan met heel wat webshops zoals bijvoorbeeld MediaMarkt, Coolblue, ICI PARIS XL, … Op bepaalde tijdstippen krijgen zij van die webshops aanbiedingen en kortingen die vervolgens op hun website geplaatst worden, en waar je als consument dus gebruik van kunt maken.

Een simpele klik op de korting of kortingscode die jij wenst te verzilveren volstaat om jouw korting te claimen. De kortingscode wordt automatisch gekopieerd en deze moet je dan ingeven tijdens de afrekening van jouw bestelling. Een leuke troef van deze website is dat er heel wat exclusieve kortingen te vinden zijn. Kortingen die je dus nergens anders vindt en die vaak ook slechts tijdelijk geldig zijn. Leuk om wat extra euro’s te besparen!

Of gebruik een digitale klantenkaart

Iedereen heeft er wel eentje in zijn of haar portefeuille zitten, een klantenkaart. Zeker wanneer je vaker gaat winkelen, dan heb je al gauw meerdere klantenkaarten in jouw portefeuille zitten. Wel, dankzij FamilyCard kun je tegenwoordig ook online gebruik maken van een digitale klantenkaart, met als groot verschil dat alle verschillende winkels (webshops) gegroepeerd zijn op één en dezelfde kaart.

Om jouw klantenkaart te activeren hoef je alleen een account aan te maken waarna je meteen je klantenkaart kunt gebruiken. Dit kan door via 1 klik op de knop jouw kaart te activeren of door de handige toolbar in jouw internetbrowser te installeren waardoor je meteen ziet of je bij de winkel waar je op dat moment shopt ook korting kunt krijgen.

Wanneer je vervolgens iets koopt, dan krijg je een deel van het totale aankoopbedrag van jouw bestelling terug op jouw klantenkaart of FamilyCard. Wie dat wil kan na verloop van tijd het opgespaarde geld vanaf 25 euro laten uitbetalen in de vorm van cash geld op z’n zichtrekening. Op die manier krijg je dus eigenlijk altijd korting wanneer je ergens online shopt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business