Nieuws

AskOLI, de app om al je kortingen te raadplegen

Met askOLI krijg je snel een duidelijk overzicht van alle kortingen waar je recht op hebt. Bijna elke organisatie biedt bepaalde kortingen aan en dit platform wijst je de weg in dit voordelendoolhof.

Vandaag is de app van het nieuwe Belgische platform askOLI officieel gelanceerd. Dit platform is ontworpen om alle kortingen die je krijgt van organisaties overzichtelijk te kunnen raadplegen. Elke organisatie of elk bedrijf heeft wel ergens bepaalde kortingen voor hun klanten of abonnees, maar je ziet al snel door de bomen het bos niet meer. AskOLI is jouw gps door dit bos van kortingen en zal ervoor zorgen dat je geen extra voordelen meer zal mislopen.

AskOLI werkt samen met commerciële en non-profitorganisaties om zo alle leden- en klantenvoordelen te kunnen bundelen. Daarnaast staat het platform ook open voor voordelen van mutualiteiten en personeelskortingen van werkgevers. Het gebruik van zowel de browserversie als de app is heel eenvoudig: je duidt simpelweg aan waar je lid/klant bent en op basis daarvan geeft het systeem je een lijst met alle mogelijke kortingen die daaraan verbonden zijn.

Tot slot is de app, die vandaag gelanceerd is, volledig gratis als je enkele advertenties voor je rekening neemt. Voor een advertentievrije app moet je €1 per maand betalen. Wie bovendien minder bespaart dan zijn/haar jaarabonnement krijgt dit volledig terugbetaald. Voor meer informatie over de werking en voordelen van dit platform kan je terecht op de website.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business