Nieuws

Apple geeft nieuwe iCloud-abonnees 200 Gigabyte ruimte gratis

*Spoiler: gedurende twee maanden en geldt voorlopig enkel voor de Amerikaanse consument.

 

Apple heeft een nieuwe deal voor haar Amerikaanse gebruikers die nog steeds geen abonnee zijn van iCloud. Nieuwe abonnees krijgen namelijk 200 GB opslagruimte gratis gedurende twee maanden.

 

Voorlopig lijkt de deal alleen nog maar van toepassing te zijn voor de VS en betreft het een manier om nieuwe iCloud-abonnees te strikken. Zoals verwacht kon worden, zijn er ook kleine lettertjes onderaan de mooi ogende deal. Klanten die namelijk van het aanbod hebben gebruikgemaakt moeten na die periode van twee maanden per maand een bedrag van 2,99 dollar neertellen voor iCloud-opslagruimte.

 

Dergelijke slinkse praktijken zouden wel eens behoorlijk wat ergernis kunnen opwekken van Apple-gebruikers. Eerst tellen die namelijk een aardige som neer om zich eigenaar te noemen van een iPhone, waarna ze ook nog eens met geld over de brug moeten komen voor extra opslagruimte.

 

Apple biedt trouwens al 5GB gratis aan aan haar gebruikers. Daarnaast lanceerde de smartphonegigant ook nog eens een aanbod waarbij gebruikers een gratis maand opslagruimte krijgen wanneer ze voor een pakket van 50 of 200 gigabyte opteren. Hoewel een maandje extra erbij misschien niet meteen enorm interessant lijkt, kan het wel een extra duwtje in de rug zijn voor wie al overwoog om zich te abonneren op iCloud.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business