Gelekte foto’s van de nieuwe Apple Watch tonen een groter scherm en gloednieuwe wijzerplaat met extra veel informatie.

Advertentie

We hadden het vandaag al over de iPhone XS en het Apple evenement op 12 september en nu kunnen we ook de Apple Watch Series 4 met jullie delen. 9to5Mac heeft immers foto’s van het nieuwe toestel te pakken gekregen en deelde deze maar al te graag met de rest van de wereld.

Op een schermpje zo klein als dat van de Apple Watch telt elke millimeter. Het is dan ook niet meer dan logisch dat Apple er alles aan gedaan heeft om deze editie van de Apple Watch wat meer schermoppervlakte te geven. Volgens 9to5Mac zou het gaan over ongeveer 15% extra ruimte dankzij een edge-to-edge display zoals die van de iPhone X.

Dat is nog niet alles, op de foto’s is ook duidelijk te zien dat de analoge wijzerplaat een pak meer informatie toont dan ooit tevoren. Vermoedelijk is dit ook het geval voor de nieuwe digitale wijzerplaten. Verder zien we ook nog een vernieuwde zijknop, Digital Crown, en een gaatje daartussen dat naar alle waarschijnlijkheid een (extra) microfoon is.

Laat ons alvast weten of je dit ontwerp verkiest boven het huidige, want daar lijkt toch wat discussie over te zijn op de verschillende sociale media-platformen.

Advertentie

Gerelateerde artikelen

‘Samsung Galaxy Watch draait op Tizen, niet WearOS’

De aankondiging van de nieuwe Samsung smartwatch zit eraan te komen en dat vertaalt zich in heel wat geruchten. Na de hardnekkige geruchten dat de smartwatch voor het eerst onder de Galaxy-merknaam zal vallen, leert een nieuw gerucht ons dat de smartwatch op Tizen zal draaien en niet op WearOS.