Nieuws

Microsoft onthult nieuwe Surface Pro 6

Gisteren werden vier nieuwe Surface-producten bekendgemaakt, waaronder ook de nieuwe Microsoft Surface Pro 6.

Microsoft heeft bij deze nieuwe Surface Pro 6 wederom gebruik gemaakt van zijn basisrecept voor dit product. De Surface Pro is namelijk nog steeds licht en makkelijk te vervoeren terwijl hij ook sterke prestaties kan afleveren en bovendien een lange batterijduur heeft waardoor je hem tot 13,5 uur zou moeten kunnen gebruiken zonder op te laden.

Verder is de Surface Pro 6 de krachtigste Surface Pro tot nu toe met een 8e generatie Intel Quad Core processor. Deze Surface zou hierdoor 67% sneller moeten zijn dan de vorige generatie van het toestel. En dat alles zonder dat het toestel moet inboeten op vlak van design of batterijduur. De batterijduur zou zelfs nog beter moeten zijn bij deze nieuwe generatie. Ook het scherm is 12,3 inch groot gebleven en het maximale geheugen bedraagt nog steeds 16GB. Daarnaast is het toestel uitgerust met Microsofts eigen PixelSense Touch Display, waardoor je je creativiteit op de vrije loop kan laten gaan in Office 365-programma’s en gebruik kan maken van intelligente inkt.

Microsoft zelf heeft duidelijk ook voldoende (of misschien te veel) tijd en werk besteed aan de promotievideo voor de Surface Pro 6. Hieronder kan je het resultaat bewonderen, waarin de belangrijkste specificaties van het toestel nog eens op een rijtje worden gezet.

https://www.youtube.com/watch?v=pAueQoU8TQQ

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business