Google Home Mini

Een nieuwe dag, een nieuw lek over een van de opkomende Google producten die het bedrijf zal bevestigen tijdens een event op 9 oktober aanstaande.

We kunnen zo stilaan beginnen met het opstellen van een template voor het lekken van een nieuw Google product. De voorbije weken hebben we al de Pixel 3 (XL) gezien en de nieuwe Chromecast. Vandaag komt daar ook nog de zogenaamde Smart TV-kit bij die de Chromecast en Google Home Mini combineert in een voordelige bundel.

De combo verscheen enkele dagen geleden voor het eerst op Reddit, maar de post is ondertussen terug verwijderd. Wel kunnen we met bijna zekerheid zeggen dat het gaat om een lek van de Amerikaanse winkelketen Walmart, daar was immers al een gelijkaardige, exclusieve deal beschikbaar voor de vorige Chromecast. Als we op die prijs afgaan, zal het pakket ongeveer 75 dollar kosten, wat dus neerkomt op een besparing van 10 dollar voor de Amerikaanse consument.

Of we de kit ook hier in België mogen verwachten is met andere woorden nog niet duidelijk, maar als dit het geval is dan zullen we hem waarschijnlijk in de rekken zien liggen voor 80 euro of net iets meer, want apart kosten de huidige generaties van deze producten 35 en 60 euro.

Wie dus naar New York of Parijs gaat voor “nieuwe” Google aankondigingen kan maar best wat extra activiteiten inplannen, want de persconferentie kan ingekort worden tot de bevestiging van de lekken. Of zien we toch nog verrassingen? Wij hopen alvast van wel, maar we zullen pas meer weten op 9 oktober.

Gerelateerde artikelen

Nieuwe Chromecast per ongeluk te koop bij Best Buy

Na de Pixel 3 lekt nu ook de nieuwe Chromecast nog voor het grote Google-evenement van volgende week.

Alle onthullingen in de technologiesector voor oktober op een rijtje

Oktober lijkt dit jaar vol te zitten met onthullingen van nieuwe producten; smartphones lijken wel de overhand te hebben. Wat er ook aan zit te komen, het wordt een spannende maand.