Nieuws

Antwerpse start-up Spencer haalt investering op van 2,5 miljoen euro

De Antwerpse start-up Spencer heeft zonet 2,5 miljoen euro opgehaald voor zijn digitale assistent. De onderneming is een joint-venture van November Five, een partner in digitale acceleratie, en Telenet.

 

Spencer maakt sinds de lancering van zijn digitale assistent furore. De start-up wist technologiegigant Microsoft te strikken voor een samenwerking en kreeg ondertussen al de goedkeuring van andere kleppers in de industrie zoals Proximus, Delhaize en de haven van Antwerpen. Voor de nieuwe investeringsronde doet Spencer een beroep op de vertrouwde aandeelhouders, maar kondigen er zich ook nieuwe financiële partners aan, zoals telecomreus Telenet.

 

 

Telenet is alvast enthousiast over de samenwerking. ”Het concept van Spencer sluit naadloos aan bij onze eigen filosofie: het dagelijkse leven van mensen, of in dit geval werknemers, aangenamer maken via eenvoudige digitale oplossingen”, aldus Dieter Nieuwdorp, Senior Vice-President Strategy & Corporate Development bij Telenet

 

De digitale assistent van Spencer vervult, net zoals een managing assistanteen heel uiteenlopend takenpakket. Zo brengt de assistent informatie en acties uit afzonderlijke programma’s en applicaties samen in één enkele app, zodat de klant meteen weet wat er reilt en zeilt binnen hun bedrijf.

 

 

Spencer wist dit jaar ook nog eens de prijs ‘Startup of the Year’ binnen te kapen, en verzilverde daarmee hun plaats aan het digitale firmament. Vandaag biedt de onderneming haar diensten al aan meer dan 60.000 werknemers aan.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business