Nieuws

Messenger geeft je 10 minuten om een bericht te verwijderen

Heb je na enkele minuten spijt dat je een bericht naar je ex hebt gestuurd? Messenger laat je weldra toe om dat bericht binnen de 10 minuten te verwijderen.

Begin oktober rapporteerden we al dat Facebook begonnen was met het testen van nieuwe functionaliteiten voor Messenger. Een van de nieuwe mogelijkheid liet testers toe om voor een beperkte tijd berichten te verwijderen. Ondertussen is bekend dat de limiet hiervoor op 10 minuten zal komen liggen en weten we ook dat de update er snel zit aan te komen.

De nieuwe informatie is aan het licht gekomen dankzij de Apple App Store. Op de productpagina van Messenger vinden we onderaan de ‘What’s New-sectie een paragraaf terug die wordt voorafgegaan door de weinig zeggende woorden “coming soon”. Buiten de bovenstaande informatie staat er ook nog vermeld dat zowel tekst als foto’s verwijderd kunnen worden. Handig als je selfie er net iets slechter uitziet dan gedacht.

Als de update er voor iOS zit aan te komen, is dat ook voor andere platformen het geval.

Het is dus nog even wachten voor we allemaal gebruik kunnen maken van de functie, maar aangezien de test in oktober samenging met het testen van de nieuwe tekst kleuren van Messenger en deze momenteel al beschikbaar zijn, kunnen we de nieuwe optie hoogstwaarschijnlijk dit jaar nog verwachten.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business