Nieuws

VSCO presets weldra niet meer beschikbaar op desktops

VSCO zal weldra stoppen met het ondersteunen van hun presets voor desktops en gaat zich in de toekomst helemaal op de mobiele markt richten.

Gebruik je al eens presets/filters om via je smartphone snel een foto te bewerken en deze te delen? Dan is de kans groot dat je naast Instagram ook VSCO al eens gebruikt hebt. De app laat je toe om naast de standaard presets ook nog bundels aan te kopen met presets rond een bepaald thema. Ook voor desktop bestaan er VSCO presets, deze werken dan in combinatie met populaire applicaties zoals Lightroom en Adobe Camera Raw. Het bedrijf besloot echter dat het zich voortaan gaat richten op de mobiele markt. Binnenkort komt er er dus een einde aan dit aanbod voor de desktop.

VSCO laat in een bericht weten dat “ze hun roots willen eren, maar het ook belangrijk vinden om vooruit te blijven bewegen”. Vanaf 1 maart 2019 zullen de Presets For Desktop dus niet meer beschikbaar zijn. Het nieuws komt niet als een verrassing, tegenwoordig heeft immers elke fotograaf met een beetje online bereik zijn eigen presets te koop en is VSCO dus nog maar één van honderden aanbieders. Wie nog een VSCO presets pakket wil kopen, kan dat voorlopig blijven doen voor een prijs van ongeveer 63 euro via de webshop.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business