Nieuws

Louis Vuitton smartwatch van 2500 dollar krijgt upgrade

Wie geld te veel heeft, kan zichzelf verwennen met de nieuwe Louis Vuitton Tambour Horizon, de smartwatch komt met een Snapdragon 3100 processor.

Heb jij nog wat extra budget over na de feestdagen? Wij alvast niet, maar moest dat toch het geval zijn, dan kan je jezelf altijd trakteren op een wel heel extravagant cadeau. Louis Vuitton komt namelijk met een update van zijn Tambour Horizon op de markt. De smartwatch van 2500 dollar is voorzien van een Snapdragon Wear 3100 processor.

De Snapdragon 3100 is de opvolger van de 2100 en is helemaal geoptimaliseerd voor gebruik in smartwatches, waar het vorige model simpelweg een kleinere versie was van de smartphonechip. Omdat smartwatches veel kleine achtergrondprocessen draaien en de display minder vaak gebruikt wordt, komt deze 3100 voorzien van vier A7 CPU’s, een digitale signaalprocessor (DSP) en nog een extra “ultra-low power co-processor”.

De Louis Vuitton Tambour Horizon met 24-uren watchface.

Genoeg reden dus voor Louis Vuitton om een update uit te rollen van zijn smartwatch (naast de 2500 andere redenen uiteraard). De nieuwe Tambour Horizon zou door de upgrade een volledige dag moeten meegaan en kan zelfs tot vijf dagen langer overleven als je er niet meer met doet dan het lezen van de tijd. Verder komt het nieuwe model ook nog met een 24-uren ring die dag en nacht aangeeft.

Wie aan het wachten was op een Tambour Horizon in Ceramic White, heeft geluk want dit witte design is nu ook een optie. Wanneer de nieuwe collectie juist op de markt komt, is nog niet bekend.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Wat heb jij gekocht tijdens Black Friday?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business