Nieuws

Spotify komt nog dit jaar met muziekspeler voor in de wagen

Het eerste stuk hardware dat Spotify ooit zal maken, gaat terechtkomen in je wagen. Het apparaatje zou nog dit jaar uitkomen.

Smart speakers met ingebouwde stembesturing zijn momenteel een echte rage en elk bedrijf dat een mogelijkheid ziet om een nieuw product te ontwikkelen, grijpt die kans met beide handen. Zo ook Spotify, dat volgens anonieme bronnen van The Financial Times in 2019 met een muziekspeler gaat komen voor in de wagen. Het apparaatje zal zo’n 100 dollar (88 euro) gaan kosten en onder andere stembediening hebben.

Het apparaat kan je beschouwen als een chromecast voor in de wagen en zal waarschijnlijk via Bluetooth werken. Touchknoppen ga je er niet op terugvinden omdat zij nogal snel van het verkeer kunnen afleiden. Fysieke knoppen zijn er echter wel te zien op het promotiemateriaal dat in april al lekte omdat het per ongeluk getoond werd aan een aantal Spotify-gebruikers. Deze zouden naar verluidt zelf in te stellen zijn.

Natuurlijk zijn er reeds voldoende manieren om muziek van je smartphone in je wagen af te spelen en daarom wil Spotify het nieuwe apparaat aantrekkelijk maken door het te combineren met een abonnement. Je zou dan, volgens de bronnen, minstens een abonnement van 12 maanden moeten nemen.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business