Nieuws

Orange belooft een écht ongelimiteerd internetabonnement

In België heeft het woord ‘ongelimiteerd’ altijd wat addertjes onder het gras. Een abonnement met ‘ongelimiteerde data’ betekent meestal dat er maar een beperkt aantal data te gebruiken is op maximale snelheid. Daarna wordt de snelheid verlaagd. Orange belooft alvast een internetabonnement dat écht ongelimiteerd is.

In een kordaat filmpje heeft de CEO van Orange België, Michaël Trabbia, een aantal beloftes afgelegd. De eerste belofte is dat Orange zijn prijzen in 2019 niet zomaar gaat verhogen. Ze claimen het niet gedaan te hebben in 2018 en daar komt in 2019 ook geen verandering in. Het betreft hier alle diensten, zowel telecom als je mobiele abonnement.

De tweede belofte is een internet-only abonnement met ongelimiteerde bandbreedte. Die bandbreedte zou écht ongelimiteerd zijn. Veel meer weten we er echter nog niet over, maar de CEO belooft dat details snel zullen volgen. Vanaf deze zomer is het mogelijk om de dienst te pre-orderen. Vermoedelijk kan je er op die manier voor zorgen dat je zo snel mogelijk van de dienst gebruik kan maken.

Tot slot wordt beloofd dat Orange de dekking binnenshuis wil garanderen voor alle klanten. Wanneer je een gsm-abonnement van Orange hebt, moet je als klant dus gegarandeerd bereik hebben binnenshuis. Hiervoor maakt het onder andere gebruik van voice-over-wifi en in sommige gevallen met een klein apparaatje dat klanten op een plug-and-play manier kunnen installeren.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business