Nieuws

Renders doen ons dromen van opvouwbare Huawei smartphone

De opvouwbare smartphone wordt het gadget van 2019. Deze renders tonen ons hoe de smartphone van Huawei er kan uitzien.

We hebben de laatste maanden best wat aankondigingen van opbouwbare smartphones te horen gekregen, onder andere van Samsung, Xiaomi en Huawei. Toch is het op visueel vlak nog steeds afwachten hoe deze toestellen er gaan uitzien. LetsGoDigital laat ons alvast even dromen over de aankomende vouwbare Huawei smartphone.

Renders van de opvouwbare Huawei smartphone. Bron: LetsGoDigital

Momenteel weten we al dat deze smartphone eind februari op de MWC beurs in Barcelona voorgesteld zal worden. Een naam is er echter nog niet, al heeft Huawei wel een patent genomen op een aantal verschillende namen, zoals Mate Flex, Mate Flexi, Mate Fold en Mate F. Volgens geruchten zal de Mate Flex onder andere voorzien zijn van een 5-inchscherm aan de voorkant, een notch, 5G én de nieuwe Balong 500 chipset die Huawei vorige week al voorstelde.

Niet echt veel informatie dus, maar dat stopte de Nederlandse blog LetsGoDigital niet om op basis daarvan enkele renders te laten maken. Daarop zien we dat de telefoon naar buiten toe dichtplooit, wat ook het geval is bij de vouwbare telefoon van Xiaomi.

Het is met andere woorden spannend afwachten tot het einde van de maand. Op 24 februari wordt de smartphone voorgesteld.

foldablehuaweimobielopvouwbaarsmartphone

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals