Nieuws

Too Good To Go en Bird willen samen CO2-uitstoot verminderen

De app tegen voedselverspilling Too Good To Go en de app voor elektrische deelsteps Bird slaan de handen in elkaar voor een beter klimaat.

Het klimaat is een veelbesproken onderwerp tegenwoordig. Ook bedrijven proberen daarom hun steentje bij te dragen om het klimaat te helpen. Samsung doet dit o.a. door het plasticgebruik bij zijn verpakkingen terug te schroeven. Het bedrijf Bird, wereldwijd bekend van zijn elektrische deelsteps, zet mensen aan om van zijn steps gebruik te maken voor korte afstanden i.p.v. met de auto te gaan. En Too Good To Go is dan weer een app waarmee mensen overgebleven eten tegen een lagere prijs kunnen kopen zodat dit niet weggegooid wordt. Deze laatste twee bedrijven hebben nu de handen in elkaar geslagen om een leuke actie op poten te zetten voor een beter klimaat.

De actie zit eigenlijk heel simpel in elkaar. Gebruikers van Too Good To Go kunnen nu één gratis rit maken met een Bird in Antwerpen, liefst om dan ook hun bestelling van Too Good To Go op te halen in de plaats van daarvoor de auto te gebruiken. Op die manier willen de twee bedrijven congestie en vervuiling in de stad tegengaan.

Hou er tot slot wel rekening mee dat je zelf in de buidel moet tasten voor de terugrit naar huis, aangezien je met de actie één enkele rit krijgt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business