Nieuws

Deze ijsmachine van LG gebruikt capsules

Even terug verbaasde LG ons met de Homebrew, een bierbrouwmachine op basis van capsules. Nu kondigt het bedrijfs iets soortgelijks aan, namelijk een ijsmachine die werkt met capsules.

Op SXSW 2019 heeft LG een interessant toestel getoond, namelijk de LG SnowWhite. Het unieke aan de ijsmachine van LG is dat er gebruik wordt gemaakt van capsules. Met die capsules kan je dan bevroren lekkerheden maken, zoals softijs, frozen yoghurt, gelato en meer. Je zal dus twee capsules nodig hebben, eentje voor het type dessert en de andere voor de smaak.

Het productieproces zou slechts twee tot vijf minuten duren, in tegenstelling tot de Homebrew waar je twee weken moet wachten op je biertje. Zoals op de productfoto's duidelijk te zien is, zou de machine zowel over een touchscreen als fysieke knoppen beschikken.

Word echter nog niet te enthousiast, want het gaat over een concept dat mogelijk nooit massaal geproduceerd zal worden. Voorlopig kunnen we dus enkel bidden dat de LG-goden onze smaakpapillen zullen verwennen door de machine uit te brengen. De Homebrew van LG zal wel degelijk geproduceerd worden, maar helaas niet in onze contreien.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business