hoorapparaat AirPods

Apple houdt op 25 maart een evenement voor hun videostreamingdienst, maar het is duidelijk dat ze daar geen tijd gaan verspillen aan andere producten. Na nieuwe iPads, heeft Apple nu ook de nieuwe generatie van de AirPods aangekondigd.

Advertentie

Apple heeft de tweede generatie van hun draadloze AirPods uit de doeken gedaan. De oortjes beschikken over een H1-chip die specifiek werd ontworpen voor gebruik in hoofdtelefoons. Dankzij deze chip kan er sneller worden verbonden met toestellen, is de batterijduur opgekrikt met een uur extra gesprekstijd en is er bovendien ook ondersteuning voor "Hey Siri." Met de nieuwe AirPods kan je dus Siri oproepen zonder dat je op de oortjes hoeft te tikken.

Bij het bestellen van de AirPods, kan gekozen worden voor een traditionele oplaadcase of een draadloze oplaadcase. De oortjes worden sowieso opgeladen wanneer je ze in hun case steekt, maar die case kan nu ook draadloos worden opgeladen via Qi. Je betaalt er wel wat meer voor. De AirPods met draadloze oplaadcase kosten € 229,00 terwijl de versie met standaard oplaadcase voor € 179,00 over de toonbank gaat. Een draadloze oplaadcase kopen voor je huidige AirPods kan ook, daar betaal je dan € 89,00 voor.

De nieuwe AirPods zijn te kopen via de online Apple Store, dan heb je ze ergens volgende week in huis. Binnenkort komen de AirPods ook terecht in de fysieke Apple-winkels.