Nieuws

Het nieuwe Smart Business magazine is er weer!

Kom in editie 166 van Smart Business alles te weten over biohacking, leer hoe je je profileert op LinkedIn, en lees het spraakmakende interview met Hassan Al Hilou, de jongste ondernemer van het land.

Vandaag kunnen we met wat knip-en plakgesjoemel in de genoomsequentie moeiteloos mensen creëren die de perfectie benaderen, wat dat ook zijn mag. Ziektes en allerlei andere ongewenste indringers kunnen uit je genetische code geknipt worden en worden ingeruild voor ‘de juiste’ code. Het is een voorrecht dat tot voor kort voorbehouden was aan God, maar waar de mens nu goedgeluimd mee aan de haal gaat.

Blazen ook wij, met ons technologiepositivisme, te hoog van de toren? We ontwikkelen wel vliegende auto’s en vinden headsets uit die onze hersengolven kunnen uitlezen, maar is de slinger van innovatie niet te veel doorgeslagen?

In de rubriek “leadership” kom je meer te weten over hoe business leaders obstakels op hun weg het hoofd bieden, en hoe jij daarvan kan leren.

Als je tot slot ook nog op zoek bent naar een nieuwe baan, zorg er dan voor dat je LinkedIn-profiel er goed uitziet. Met onze 5 tips helpen we je in no time aan je droombaan.

Veel leesplezier!

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business