Nieuws

WhatsApp voor iPad gespot

WhatsApp heeft nooit de moeite genomen om een tabletversie van hun applicatie uit te brengen. Nu, in een tijd waar tablets steeds minder worden gebruikt, komt het bedrijf echter met een iPad-app. 

WABetaInfo heeft beelden naar buiten gebracht van de nieuwe iPad-applicatie. Zij vonden namelijk code die wees op de tabletversie in de iOS-app van WhatsApp. Zo wisten ze ook een beta-versie uit te brengen van de applicatie. De applicatie is op moment van schrijven nog niet beschikbaar, maar binnenkort zou de applicatie wel worden uitgerold voor alle iPad-modellen.

Na het openen van WhatsApp op iPad, kan je inloggen of registreren met je gsm-nummer. Let wel, je hebt een ander telefoonnummer nodig dan bijvoorbeeld de WhatsApp die je gebruikt op je telefoon. Daarmee lijkt de app er dus in eerste instantie te zijn voor mensen die wel een iPad hebben, maar geen smartphone (waaronder vooral ouderen). Zolang je een iPad en gsm-nummer hebt, kan je dus WhatsApp gebruiken.

Verder bestaat de applicatie uit een split view waar je links de chats ziet en rechts vervolgens de effectieve berichten. Verder is het ook mogelijk om een audio- of video-oproep te doen via de iPad-versie.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business