Nieuws

Bird verhuurt nu ook steps aan 25$ per maand

Gebruik je vaak een deelstep, maar wil je er zelf geen kopen? Bird is begonnen met het testen van een abonnementendienst.

Gebruikers van de elektrische steps van Bird in San Francisco en Barcelona krijgen weldra toegang tot een abonnementendienst van het bedrijf. Ze kunnen daarmee een deelstep huren voor slechts 24,99 dollar per maand.

Een van de grootste problemen momenteel met de deelsteps van Bird is het feit dat je er steeds een moet gaan zoeken als je ze wil gebruiken. Soms kan je geluk hebben en vind je er een vlak naast het station, maar op andere momenten ben je al bijna thuis voor je de dichtstbijzijnde gevonden hebt. Bird wil daar nu verandering in brengen met hun abonnementendienst en het bedrijf komt de deelstep zelfs aan je deur leveren. Op het einde van de huurperiode wordt ze dan ook weer meegenomen.

Wie dus vaak kleine afstanden aflegt en niet steeds de startkosten van 1 euro per rit wil betalen, heeft hier een goed alternatief in. Na ongeveer een jaar heb je de kost van een Bird-step natuurlijk uitgegeven aan huur, maar dan hoef je je wel geen zorgen te maken over mogelijke defecten aan je eigen step.

Voor Bird is het dan weer een manier om allerhande regels en wetgeving te omzeilen en geen toestemming te moeten vragen om zijn steps in een stad neer te zetten. In San Francisco kreeg het bedrijf bijvoorbeeld geen vergunning, maar kan het op deze manier nu toch steps aanbieden.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business