Nieuws

Uber heeft een oplossing voor praatzieke chauffeurs

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt. Je hebt een lange, lastige dag achter de rug en je wil gewoon zo snel mogelijk naar huis. Dus bel je een taxi, of een Uber. Alleen heeft de chauffeur van je wagen een tamelijk sterke drang om een praatje te slaan.

Korte antwoorden of zelfs doodse stilte verhelpen echter niets aan het enthousiasme van de chauffeur, die nu tegen wil en dank je gesprekspartner is geworden. Hem of haar vragen om de muziek wat stiller te zetten en zijn of haar praatjes voor zich te houden is gewoon ronduit ongemakkelijk. Wat nu gedaan?  

Uber heeft nu een nieuwe feature geïntroduceerd dat komaf maakt met dat euvel. Als je vanaf nu af aan in een Uber Black of een Uber Black SUV vervoerd wordt, kan je op voorhand een stille rit aanvragen in de app.  

Het is maar één van de zovele nieuwe voorkeursopties in de app. Aan de andere kant kan je je chauffeur ook op voorhand laten weten dat je wel zin hebt in een praatje. Naast de conversaties, kan je ook op voorhand hulp met je tassen vragen, of kan je je favoriete temperatuur instellen.  

Daarnaast komt er ook een premium support waarmee de Uber Black-klanten een nieuw niveau van dienstverlening mogen verwachten. De opties zijn vandaag in de VS beschikbaar. 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business