Nieuws

Dr. Mario World verschijnt op 10 juli, maar niet in België

Dr. Mario World, de volgende mobiele game van Nintendo, verschijnt op 10 juli voor iOS en Android, maar vanwege de lootboxes-problematiek verschijnt de game niet in België.

De game is gratis te spelen, maar zal wel microtransacties bevatten. Het is nog niet volledig duidelijk of sommige van die microtransacties lootboxes zijn, maar Nintendo nam het zekere voor het onzekere en besloot de game niet uit te brengen in België. “Er zijn geen plannen om Dr. Mario World uit te brengen in België,” bevestigde Nintendo tegenover TechPulse.

Dat bevestigt het nieuws waarin duidelijk werd dat Nintendo geen mobiele games meer gaat uitbrengen in België. In augustus verdwijnen ook Animal Crossing: Pocket Camp en Fire Emblem Heroes van de Belgische markt. Mario Kart Tour zal om diezelfde reden ook niet verschijnen in België.

Belgen die alsnog aan de slag willen met Dr. Mario World, zullen dus wat creatiever uit de hoek moeten komen. Nederlanders kunnen zich alvast voorregistreren voor de game via de Play Store of App Store.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business