Nieuws

Samsung Galaxy A80 met roterende camera vanaf begin juli verkrijgbaar

Begin april kondigde Samsung de unieke Galaxy A80 met roterende camera aan. Over een weekje of twee kan je hem hier ook vinden.

Na drie maanden is het eindelijk zover, de Samsung Galaxy A80 komt naar België. Het unieke aan deze smartphone is zijn zogenaamde roterende camera, waardoor er eveneens de mogelijkheid was voor de Infinity Display. Dit is de naam die Samsung heeft gekozen om te verwijzen naar een smartphonedisplay zonder notch of punch-hole camera. De voorkant van de Galaxy A80 bestaat dus volledig uit scherm met daarrond dunne zwarte schermranden.

Galaxy A80: prijs & beschikbaarheid

De lancering van de A80 in België stond initieel op midden mei, maar daar zit  duidelijk wat vertraging op. Samsung laat weten dat de toestellen begin juli in de winkel moeten liggen, dus vermoedelijk kan je ze over een week of twee bestellen. De kostprijs van de smartphone bedraagt 649 euro, zoals eerder al aangekondigd was.

Voor de volledige specificaties kan je onderstaande productfiche bekijken en het bijgevoegde artikel lezen voor extra uitleg.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business