Nieuws

Nieuwe CAD-beelden iPhone 11 verschenen

Naar aanloop van de lancering van de nieuwe iPhone 11 reeks zien we heel wat gelekte informatie verschijnen. Ditmaal zijn het CAD-beelden van de nieuwe modellen.

Naar jaarlijkse gewoonte gaan we later dit jaar een nieuwe reeks iPhones van Apple te zien krijgen. Officiële namen zijn nog niet bekend, maar voorlopig wordt ernaar verwezen met de iPhone 11. Zoals vorig jaar zouden we ook nu drie nieuwe iPhone modellen te zien krijgen en deze nieuwe CAD-beelden bevestigen het nieuwe trio. De beelden zijn afkomstig van Slashleaks, een bekende website die geregeld juiste informatie uitlekt, dus de kans is groot dat ze het ook nu bij het rechte eind hebben.

Heel veel camera’s

Info over de interne specificaties kunnen we natuurlijk niet afleiden uit deze CAD-beelden, maar qua design weten we bijna alles nu. Zo zien we een driedubbele camera op de achterkant van de iPhone 11 en iPhone 11 Max en een dubbele camera op de achterkant van de iPhone 11R. Als we de vergelijking met de iPhone X reeks maken, krijgt elk model van er dus een extra camera bij op de achterkant.

Aan de voorzijde is nog niet alles geheel duidelijk, maar het lijkt erop dat Apple niet veel wil veranderen aan de pijnlijk grote notch. De CAD-beelden laten bij elk model een grote centrale notch zien met daarin (wat lijkt op) meerdere camera’s. Een leuk extraatje hier is dat de schermformaten ook vermeld worden. Zo zou de iPhone 11 5,8 inch zijn, de iPhone 11 Max 6,5 inch en de iPhone 11R maakt het rijtje af met 6,1 inch. Hieronder kan je tot slot zelf de beelden bekijken.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Wat dacht je van een refurbished elektrische fiets?

Bekijk het aanbod

Business