Nieuws

HTC U12+ ontvangt update naar Android 9 Pie

Drie maanden geleden liet HTC weten dat de U11, U11+ en U12+ de update naar Android 9 Pie nog zouden ontvangen. De HTC U12+ is nu aan de beurt.

Dat het slecht gaat met de smartphones van HTC hoeven we je eigenlijk niet meer te vertellen. Na de HTC U12+ die vorig jaar rond deze tijd is gelanceerd, is het onheilspellend stil bij de smartphonetak van HTC. Er waren twijfels over de update naar Android 9 Pie tot HTC midden maart plots liet weten dat de U11, U11+ en U12+ de update naar de nieuwste Android-versie nog zouden ontvangen. Specifieke data hoorden hier niet bij, maar het lijkt erop dat de HTC U12+ nu aan de beurt is.

Voorlopig alleen Taiwan

Op dit moment hebben alleen de Taiwanese gebruikers van de HTC U12+ de update naar Android 9 ontvangen. In de initiële aankondiging liet HTC ook weten dat de updates niet tegelijk over heel de wereld zouden gebeuren, maar eens de uitrol van een update begint is het een kwestie van weken of dagen voordat iedereen hem heeft gekregen.

Het wordt interessant om te zien of alles bij de HTC U12+ wel vlot verloopt in tegenstelling tot bij de U11, die een kleine maand geleden de update kreeg. Die update werd uiteindelijk dezelfde dag nog stopgezet nadat enkele smartphones plots foutmeldingen kregen en niet meer werkten.

android 9 piehtcmobielu11U12update

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals