Nieuws

Calm app laat je voortaan in slaap vallen met Matthew McConaughey’s stem

De app Calm heeft een nieuwe bekende stem toegevoegd aan zijn verhalenbibliotheek.

Calm, de meditatie-applicatie die je helpt beter te slapen en in slaap te vallen met behulp van verhaaltjes heeft een nieuwe stem binnengehaald.

Bedtijd verhalen

Na Stephen Fry heeft de app nu Matthew McConaughey binnengehaald. Calm lanceerde een jaar geleden hun ‘bedtijd verhaaltjes’. Ondertussen heeft de app 2 miljoen betalende gebruikers met meer dan 150 miljoen keer beluisterde verhalen en 50 miljoen downloads. Het heeft een tijdje geduurd maar Calm heeft zijn business-model nu wel gevonden.

Kapitaalinjectie

De app streeft samen met zijn gebruiker naar een rustig leven van meditatie, goede slaap en relaxerende muziek. In 2017 werd het nog verkozen tot ‘app van het jaar’ door de Apple Store. Het bedrijf heeft nu een kapitaalinjectie ontvangen van 27 miljoen dollar voor de uitbreiding van zijn verhaalreeks. Die 27 miljoen dollar komt nog eens bovenop de 88 miljoen die eerder in februari al werd geïnvesteerd in de app.

Calm werd in 2017 app van het jaar benoemd door Apple.

Matthew McSleep

Na zo’n stevige kapitaalronde heeft Calm nu geïnvesteerd in een nieuwe verteller. Voortaan kan je jezelf in slaap laten wiegen met een verhaal door Matthew McConaughey.

De Amerikaanse acteur kennen we ondere andere van Interstellar, True Detective en Mark Hanna (Hum) in The Wolf of Wall Street. De man heeft een zeer uitgesproken accent en vloeiende uitspraak. Vermoedelijk is dat één van de redenen waarom Calm juist voor hem kiest.

Matthew zijn verhaal zou over de wonderen van de cosmos gaan. Indien je dat niet echt interessant vindt heeft Calm nog een heleboel andere verhalen voor je in petto met o.a. tennislegende John McEnroe die je de regels van het spel uitlegt of over de Kleine Zeemeermin babbelt. Het is maar wat je verkiest.

Prijszetting

Mocht dit artikel je tot actie doen willen overgaan kan je altijd 7 dagen gratis proberen. Nadien betaal je dan een kleine 15 euro per maand of 69 euro per jaar. Mocht je de stress van de maandelijkse/jaarlijkse betaling niet zien zitten kan je kiezen voor een betaling voor de rest van je leven. In dat geval betaal je 400 euro en ben je dus levenslang gesteld met de Calm-app.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business