iPhone 11 Max

De lancering van de iPhone 11 Max is pas in september, maar het eerste exemplaar is al verkocht. Een YouTuber kreeg een kopie van de smartphone in handen.

Begin deze week berichtten wij over de eerste beelden van de iPhone 11 Max en nu is er ook al een exemplaar van ‘verkocht’.

Dat blijkt uit een  YouTube-video van Amazing Unboxing waarin een vrouw een kopie van het nieuwe model van de iPhone 11 Max showt. De video is inmiddels meer dan 43000 keer bekeken.

In september vindt de officiële lancering plaats van de iPhone 11 toestellen en zelfs de namen zijn nog niet bekendgemaakt door Apple. Volgens geruchten zullen ze gelanceerd worden onder de namen iPhone 11 Max, iPhone 11R en iPhone XR 2.

Van het eerdere bericht wisten we al dat de nieuwe iPhones beschikken over een driedubbele camera aan de achterkant, alleen de iPhone 11R heeft een dubbele camera, en een grote centrale notch met meerdere camera’s.

In de video is de iPhone 11 Max in drie uitvoeringen te zien; Space Gray, zilver en goud. Wat vooral opvalt is de driedubbele camera aan de achterkant. De YouTuber demonstreert ook even de camera door een foto te nemen en het resultaat is, voor zover we kunnen zien, vrij scherp. Bekijk hier de video.

Gerelateerde artikelen

‘iPhone 11 bevat drievoudige camera’

De geruchtenmolen draait weer op volle toeren. Volgens nieuwe geruchten zou de iPhone 11 beschikken over drie camera's, die samen werden gebracht op een vierkant camera-eiland.