Nieuws

Dit zijn de nieuwe onthullingen over Honor 9X en 9X Pro

In China is de Honor 9X (Pro) officieel een ding. Wanneer de twee broertjes uitkomen in de Benelux is momenteel nog niet bekend, wel zijn er een heleboel nieuwe specificaties naar boven gekomen.

De nieuwe Honor 9X en 9X Pro zijn gelanceerd in China. Nu zijn er dus ook nieuwe specificaties onthuld over de splinternieuwe toestellen.

Pop-up

Omgerekend zouden de nieuwe modellen tussen de 182 en 313 euro gaan kosten. Uiteraard kan die prijs zeker nog anders uitvallen. Je krijgt voor dat geld sowieso een leuke pop-up frontcamera, de geruchten waren dus juist.  Die camera krijg je in combinatie met een HiSilicon Kirin 810-octacore.

Zoals je kan zien op de foto lijken de smartphones heel hard op elkaar. De voornaamste verschillen zijn opslag en geheugen. Bij de 9X kan je kiezen tussen 4 of 6GB ram, waar je bij de Pro sowieso 8GB ram krijgt. Qua opslag krijg je bij de 9X de keuze tussen 64 of 128GB, en bij de Pro meteen 128 of 256GB. Allemaal goede hardware dus voor dat geld.

Broertjes

Bovendien krijgen beide modellen hetzelfde scherm van 6.59 inch met een resolutie van 2340×1080 pixels. De smartphone is voorzien van een leuke camera met 48 megapixel aan de achterkant, de frontcamera krijg dan 16 megapixel. Tot slot zijn de 9X en 9X Pro voorzien van USB-C, een 3.5 minijack, een stevige accu van 4000mAh en als laatste een vingerafdrukscanner die gewoon langs de zijkant zit. Het is dus geen speciaal toestel met hypermoderne snufjes, maar je krijgt wel waar voor je geld.

Naast de opslag en het geheugen en de Kirin 810 zijn de twee broertjes dus hetzelfde. De twee modellen zouden beschikbaar zijn in blauw, zwart en rood. Waar je bij de Pro nog kan kiezen voor paars. Vanaf 30 juli is de Honor 9X (Pro) beschikbaar in China, wanneer hij wordt gelanceerd in de Benelux is niet duidelijk.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business