Nieuws

Pinterest haalt 300 miljoen maandelijkse gebruikers

Pinterest legt vandaag een goed rapport voor. Op één kwartaal kwamen er 13 miljoen nieuwe gebruikers erbij. Echter moet het bedrijf een put van 1.1 miljard dollar zien te vullen. Lukt het Pinterest om meer buitenlandse gebruikers aan te trekken?

Een nieuwe dag, nieuwe kwartaalcijfers. Op één jaar tijd haalt Pinterest zo’n 30 procent meer maandelijkse gebruikers. Daarmee stijgt het aantal actieve maandelijkse gebruikers naar 300 miljoen.

Pinterest is goed bezig

Het socialemedia-platform is over het algemeen goed bezig. In het laatste kwartaal wist het 13 miljoen nieuwe gebruikers aan te trekken. In datzelfde kwartaal behaalde het platform een omzet van 261 miljoen dollar. Wat de volle 62 procent meer is dan een jaar voordien.

Echter gaat niet alles zoals ze bij Pinterest zouden willen. Het bedrijf heeft nog steeds een nettoverlies van 1.1 miljard dollar. Een enorme put die dus nog moet opgevuld worden. Het bedrijf wil daarmee nog meer inzetten op gebruikers buiten Amerika.

Het platform investeert ook constant in nieuwe functies. Zo lanceerde het vorige week nog nieuwe tools die je digitale welzijn moeten verbeteren.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business