5G

Momenteel is de dienst enkel toegankelijk voor ondernemingen en bedrijven.  

 Het 5G-netwerk van AT&T is eindelijk beschikbaar in New York. Maar waarschijnlijk kan je er nog geen gebruik van maken, aangezien de dienst momenteel enkel open is voor businessklanten en –ontwikkelaars. Dat is niet verrassend aangezien het de Galaxy S10 5G momenteel enkel nog maar aan aan de bedrijfswereld.  

New York is de 21ste stad die nu gebruik maakt van het 5G-netwerk van AT&T. Toch is het werk nog verre van af. Momenteel werkt de verbinding nog niet perfect; het reikt niet ver en verzwakt binnenshuis. Een meer praktische vorm van 5G zit er de volgende maanden ook aan te komen. Toch is niet duidelijk of de verbinding ook in de kleinste hoekjes en kantjes van de 5G-steden zal reiken. 

Andere netwerken doen het echter niet noodzakelijk beter. Verizon heeft enkel 5G in sommige delen van verschillende steden. T-Mobile heeft ondertussen al 5G-verbinding in New York, maar de verbinding is alleen operationeel in een paar extra steden buiten New York. Sprint doet het ook niet veel beter. Welke provider je dus ook kiest, je zal altijd een early adopter zijn.