Nieuws

Google Flights betaalt je ticket terug bij prijsdaling

In de strijd tegen de fluctuaties in prijzen van vliegtickets wil Google klanten geruststellen met een prijsgarantie-label. Zakt de prijs toch? Google betaalt het verschil.

Daags na de stopzetting van onze geliefde Google Trips-applicatie, komt Google naar buiten met een resem nieuwigheden rond reizen en plannen. Eén van die nieuwigheden is een garantie op de beste prijzen.

Onverwachte prijsdaling

Een prijsdaling van je vliegticket nadat je het al aankocht slaagt serieus tegen. ‘Had ik dat geweten dan…’. Uiteraard kan je dat nooit op voorhand voorspellen, al weet Google meer dan ons en wil het ons daarbij helpen. Concreet biedt de dienst vanaf nu een prijsgarantie aan, het platform geeft dan aan dat de prijzen van deze vlucht zeker niet meer zullen dalen zodat je met een gerust hart kan boeken. Dalen de prijzen toch? Ook dan ben je veilig want het bedrijf betaalt het verschil terug.

Het platform houdt je boeking in de gaten en analyseert de prijzen van je vlucht nadat je gekocht hebt. Momenteel is de prijsgarantie enkel beschikbaar in de VS en op specifieke vluchten tussen 13 augustus en 2 september. Vermoedelijk willen ze eerst een proefproject uitvoeren.

Met de prijsgarantie ben je zeker van een eerlijke prijs.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business