Nieuws

Hoofdkantoor van Dropbox werd geëvacueerd wegens brandende step

Het leek alsof Dropbox even onderdeel was van een serie zoals Silicon Valley of The Office, want door een geëxplodeerde elektrische step moest het hoofdkantoor worden ontruimd.

Eerder deze week berichtten we reeds over een brandende Tesla en brandende MacBooks, dus het is maar netjes om de week ook af te sluiten met een nieuw brandend voorval. Het slachtoffer van dienst is deze keer Dropbox.

De elektrische step van Davy Rudolph, Associate Creative Director bij Dropbox, explodeerde op kantoor en vatte vuur. Het lijkt een onschuldig voorval, maar het volledige hoofdkantoor moest toch worden ontruimd. Op de afbeelding bij de tweet is ook te zien dat het apparaat behoorlijk begon te roken. Dropbox heeft gereageerd op het voorval en gemeld dat het brandje snel kon worden geblust en dat niemand gewond is geraakt.

Elektrische steps zijn dan wel een futuristisch vervoermiddel, maar de technologie staat duidelijk nog niet volledig op punt. De (goedkopere) elektrische hoverboards durven ook weleens te ontploffen, dus wanneer je dergelijk transportmiddel overweegt, loont het om wat meer geld uit te geven voor een kwalitatief model.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business